Models

Shoke

MUTTER DER MANN MIT DEM KOKS IST DAAA
#5
You probably fucked up textures inside the base folder. Or probably downloaded a shitty mod which modifies the textures in a wrong way.

Best solution would be to download  sof2 again and replace everything inside base folder with the clean one. http://1fx.uk.to/games

And if the issue still persists then we can look further but most likely the textures stuff got altered
 
#7
FP probably fucked you over or a faulty download idd. Download new as shoke did.

You probably fucked up textures inside the base folder. Or probably downloaded a shitty mod which modifies the textures in a wrong way.

Best solution would be to download  sof2 again and replace everything inside base folder with the clean one. http://1fx.uk.to/games

And if the issue still persists then we can look further but most likely the textures stuff got altered
Well, im not using any mods plus ive downloaded sof2 recently from 1fx forums im just using fp...

1111.PNG
 

Shoke

MUTTER DER MANN MIT DEM KOKS IST DAAA
#9
Then probably a faulty download?
It could be what janno said.

Can you post a screenshot of your base and mp folder.  Janno mentioned above it could be fairplay, perhaps try to run the game without fairplay and see the results. Fairplay is pretty retarded when it comes to dealing with the textures stuff.
 

Shoke

MUTTER DER MANN MIT DEM KOKS IST DAAA
#11
Sorry for late reply.

Other than the fact that the folders are looking messy, they seem to be ok.  

Could be also fairplay renaming a file to .zzz on run time

Have you tried to run the game without using fairplay? 
 

Janno

3D# General
Staff member
#12
Just don't use fairplay, it'll fuck you over. AC will disconnect on some maps which have shaders, but atleast it wont fuck you over.
 
#13
I don't use fp, but I get the same when I have so many downloaded maps in my sof2 folder. Clean new sof2 folder and it won't bug.
 
Last edited by a moderator:
#14
Sorry for late reply.

Other than the fact that the folders are looking messy, they seem to be ok.  

Could be also fairplay renaming a file to .zzz on run time

Have you tried to run the game without using fairplay? 

Just don't use fairplay, it'll fuck you over. AC will disconnect on some maps which have shaders, but atleast it wont fuck you over.
Sorry for late reply.. 

It doesnt happen while runing sof2 without fp/ac 

But Janno, actually same problem while running sof2 with 1fx AC 

Dont ask me what the fuck is this porn map XD

shot0013.jpg